
انواع ایزوگام فویل دار دارای روکشی از آلومینیوم است که در برابر اشعه آفتاب مقاومت ایجاد می کند و به همین منظور ایزوگام روکش دار برای صادرات به کشور افغانستان مناسب است و با قیمت و نحوه بارگیری یکی از انواع عایق های رطوبتی است که برای صادرات بسیار مناسب است.
ایزوگام پلیمری فویل دار را می توان در موارد متعددی استفاده نمود که برای پشت بام و دیوارها و مکان هایی که در معرض باد و باران هستند مناسب بوده و از خود مقاومت و استحکام بیشتری نشان می دهند.
ایزوگام دلیجان از قیر پلیمری تولید می شود و کلیه واحدهای تولید و آزمایشگاه و همچنین متخصصین ما در امور فنی دقت کافی در زیر نظر داشتن روند تولید دارند و بهترین و مرغوب ترین ایزوگام روکش دار را برای صادرات تولید خواهند کرد و در اختیار مشتری قرار می دهند.
کلیه تولیدات ایزوگام این کارخانه دارای استاندارد و اصل هستند و به صورت سفارشی برای صادرات تولید می شوند.